Magnus Paul Ky

aaa_Luottoluokitus_edited.jpg
Magnus Paul Toimisto Kalevankatu.jpg

Sata vuotta palvelua ja laatua 

Magnus Paul Ky on varma, nopea ja luotettava yhteistyökumppani niin tavarataloille kuin erikoisliikkeillekin.

Magnus Paul on kokonaan kotimaisessa omistuksessa oleva perheyritys. Sen perusti Viipurista Helsinkiin muuttanut isoisäni, liikemies Magnus Paul. Aluksi liike myi muun muassa konttorikoneita. Isäni Harry Paul muokkasi firmasta menestyvän agentuuri- ja maahantuontiliikkeen. Hän alkoi tuoda maahan esimerkiksi kiikareita ja kiikaritähtäimiä, ja optiset huippulaitteet ovat edelleen tärkeä tuoteryhmä valikoimassamme. Minä olen jatkanut yrityksen kehittämistä uudistuvaksi, dynaamiseksi maahantuojaksi ja tukkuliikkeeksi, jolla on monipuolinen tuotevalikoima. 

Vuodesta 1918 olemme panostaneet sujuvaan, joustavaan palveluun ja toimittaneet laatutuotteita erikoispistejakeluun Suomen markkinoilla. Toimistomme sijaitsee Kalevankadulla, Helsingin keskustassa. 

Takaamme nopeat toimitukset ja luotettavan yhteistyön. Kansainvälinen luottoluokitusyritys Soliditet on luokitellut meidät kaikkein korkeimpaan luottoluokitusluokkaan AAA. 

Tervetuloa tutustumaan verkkosivuihimme ja yritykseemme

 

Panostamme parhaaseen mahdolliseen palveluun ja laatuun. Toimitamme laatutuotteita erikoispistejakeluun Suomen markkinoilla. Kansainvälisten brändien rinnalle  on luotu oma tuotemerkki, Magnus Paul 1918, josta tunnistaa laadukkaat laukut ja lompakot.

 

Olemme nopeita ja säntillisiä yhteyksissämme ja toimituksissamme. Yhtiömme koostuu koulutetuista ammattilaisista, jotka ovat motivoituneita tehtäviinsä. Odotamme tilaisuutta palvella teitä!

Yhteistyö kanssamme on turvallista. Kansainvälinen luottoluokitusyritys Soliditet on luokitellut meidät kaikkein korkeimpaan luottoluokitusluokkaan AAA ja myös   Asiakastiedon  Riskimittarissa sijoitumme parhaaseen luokkaan.

 

Hyvään ja luotettavaan palveluun sekä pitkäkestoisten asiakassuhteiden luomiseen velvoittavat pitkät perinteet. 

Göran Paul

Toimitusjohtaja, Magnus Paul Ky

Ota yhteyttä ja varaa aika neuvotteluun.

Sedan vårt företag grundades år 1918, har vi satsat på den bästa möjliga servicen. Vårt kontor är på Georgsgatan, alldeles i centrum av Helsingfors. Vårt företag består av utbildad personal som är motiverade av sina uppgifter. Vi är snabba och punktliga med våra kontakter och leveranser. Vi ser fram emot att betjäna er!

 

Since 1918 we have focused on supplying the best services and products to our customers on the Finnish market. Our main distribution channels are department stores and specialty good chains. Our office is located in down town Helsinki, Kalevankatu 17A. Our company consists of a dedicated team of trained professionals. We will always try to be fast and punctual with our delivery's, contacts and contracts. And thanks to this team of professionals we succeed therein. We are looking forward to serve you!

Göran Paul ja poika Mikael Paul