Maahantuonti ja edustukset

NOBLEX (ent. DOCTER)

Noblex/Docter ® Brändi, jolla on perinteet

 

Tuotemerkki Noblex (Docter), Analytik Jena on ylpeä perinteistään optioelektroniikan kehittäjänä ja valmistajana sekä yhteistyöstä huippumerkkien, kuten Carl Zeiss, Jena ja Eisfeld kanssa. Optisten huippulaitteiden menestystarina jatkaa kulkuaan 150 vuoden kokemuksella optiikasta, mekaniikasta ja elektroniikasta. Noblex (Docter) jatkaa intohimoisesti ja innovatiivisesti perinteiden viitoittamaa tietä korkeiden laatuvaatimuksien ja klassisen suunnittelun sekä korkealaatuisten optisten laitteiden, kuten kiikareiden, tähtäinten sekä modernien optioelektronisten laitteiden valmistajana.

 

NOBLEX (Docter) ® Sight

 

- Pieni ja kevyt. Paino vain 25 grammaa

- Automaattinen valopisteen säätö valaistuksen mukaan

- Kaksi pehmeää suojahattua pakkauksessa

- Valmistettu Saksassa

 

Lisätietoa englannin ja saksan kielellä suoraan valmistajalta

 

Outdoor Edge

Laadukkaat veitset eränkäyntiin, kalastukseen, suurriistanmetsästykseen

 

"Tavoitteemme Outdoor Edge:ssä on  yhdistää toiminnallinen suunnittelu ja tuotantoprosessi parhaalla mahdollisella teräslaadulla ja hyödyntää käsityötaitoa luodessamme parasta laatua olevia veitsiä suurriistanmetsästäjille. Teemme kenttäkokeita kullekin tuotteelle jatkuvasti ja haluamme varmistaa, että tuotteemme kattaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja siksi takaammekin tuotteillemme vankan käyttötuntuman erä-ja metsästysveitsien muodossa."

Kaikkiin Outdoor Edge tuotteisiin pääset täältä

Katso Outdoor Edge esittelyvideot Youtubesta

BANJEES - Rannelompakot

Urheillessa, matkalle mukaan, juhlaan - kuviollinen tai yksivärinen 


Ohut käännettävä rannelompakko pysyy tiiviisti kiinni käsivarressa. Rannelompakossa säilytät helposti rahat, kortit, avaimet ja isommissa malleissa myös puhelimen.

Yksi koko (M) – sopii useimmille. Osa tuotteista on tehty kierrätysmateriaalista, Recycled PET®