Docterista Noblex - tuttu pöllö pysyy samana

Saksalainen Docter-tuotemerkki muuttaa nimeä. Uusi nimi on Noblex. Vanha pöllö- tunnus pysyy tuotteiden tunnusmerkkinä.

Noblex jatkaa Docterin, Analytik Jenan, Carl Zeissin Jenan ja Zeissin perinteitä kiikaritähtäimien, punapistetähtäimien, katselukiikareiden, kaukoputkien, suurennuslasien ja taskulamppujen saksalaisena laatuvalmistajana.

Tuotemerkki Noblex/Docter®, Analytik Jena on ylpeä perinteistään optioelektroniikan kehittäjänä ja valmistajana sekä yhteistyöstä huippumerkkien Carl Zeiss, Jena sekä Eisfeld kanssa.

Optisten huippulaitteiden menestystarina jatkaa kulkuaan 150 vuoden kokemuksella.

Noblex (Docter) valmistaa pitkiä perinteitä kunnioittaen innovatiivisesti korkeat laatuvaatimukset täyttäviä kiikareita, tähtäimiä sekä moderneja optioelektronisia laitteita.

Magnus Paulilla on ollut Noblex (Docter) maahantuonti jo lähes 30 vuotta.
 

HUOM! Noblex Classic malleissä ei ole päivänvalopistettä, eli ne on suunniteltu hämäräammuntaan (=punapiste on siis luonnostaan himmeämpi). 


Klikkaa tästä Noblex (Docter) Classic -mallien käyttöohjeeseen

Klikkaa tästä Noblex (Docter) Vector Sport -mallien käyttöohjeeseen

Klikkaa tästä muihin Noblex (Docter) mallien käyttöohjeisiin

 

KLIKKAAMALLA ALLA OLEVIA KUVIA SAAT LISÄTIETOJA TUOTTEISTA

Show More
Noblex Inception 1-6x24 UUTUUS!

-6x zoom tekee kiikaritähtäimestä erittäin monikäyttöisen. -Suuri näkökenttä nopeaan tähtäykseen. -Loistava laatu ja valon läpäisy korkean teknologian lasin ansiosta. -Portaaton säädettävä ristikkovalaistus ja kirkas punapiste nopeaan tähtäykseen. -Sensori, joka osaa sulkea punapisteen automaattisesti tunnistamalla putken asennon. Tekniset tiedot: Suurennos: 1-6x Ø Lähtöaukko (mm): 9.6-4.0 Näkökenttä (m/100 m): 39.8-6.8 Paino (g): 425 Ristikko: 0 / BDC / 4i