top of page
Magnus Paul. En pålitlig partner i över hundra år.

Magnus Paul Kb

 

Tradition och funktionalitet

 

Vårt företag grundades redan år 1918, då min farfar kom tillbaka från första världskriget. Sedan 1918 har vi satsat på den bästa möjliga servicen. Vårt kontor är på Kalevagatan 17A, alldeles i centrum av Helsingfors. Vårt företag består av utbildad personal som är motiverade av sina uppgifter. Vi är snabba och punktliga med våra kontakter och leveranser. Vi ser fram emot att betjäna er!


M
agnus Paul är ett helt inhemskt ägt familjeföretag i fjärde generationen. Samarbetet med oss ​​är säkert och tryggt. Det internationella kreditvärderingsföretaget Soliditet har igen klassificerat vårt företag för det högsta kreditklassifiering AAA. Över 90 år av långa traditioner garanterar en bra och pålitlig service. Vi strävar till långvariga relationer med våra kunder och huvudmän, som ett bra exempel fungerar Docter, som vi redan  importerat i över 20 års tid.

 

 

Samhällsansvar
 

Magnus Paul Kb har begåtts till miljöansvar och för de lagar och order av den internationella handeln. Vi strävar efter ständiga förbättringar genom att följa tillämpliga lagar eller än och föreskrifter och arbeta med våra leverantörer och kunder för det gemensamma bästa.

Magnus Paul Kb tillåter inte någon form av diskriminering, och som arbetsgivare garanterar vi en sund och säker miljö för våra medarbetare. Vi tolererar inte kränkande beteende eller sexuella trakasserier.

Magnus Paul Kb accepterar inte oetisk användning av arbetskraft, eller arbeta med denna typ av leverantörer och underleverantörer. Vi vill också arbeta för rättvis konkurrens och för att minimera dess lösningar, produkter, tjänster och verksamheter för miljön.

Magnus Paul Kb tillåter inte direkta eller indirekta mutor eller oetiska betalningar, rimligheten gräns gåvor eller gästfrihet.

 

 

 

 

 

bottom of page