Welter kiikaritähtäimet ja kiikarit

Welterin Wide Angle -laajakulmaisilla kiikaritähtäimillä  värit näkyvät luonnollisina ja yksityiskohdat erottuvat terävästi.

WA -sarjan tähtäimet ovat lentokonealumiinia, valmistettu Japanissa. Kaikissa on valopiste, putki 30mm, vesitiiviitä, typpitäytteisiä, multicoated. Takuu 30 vuotta.

Welter Wide Angle uutuudet

Welter Optics Kiikaritähtäimet

Welter katselukiikarit

Ergonomisen kevyen kotelon ja täydellisen monikerroksisen optiikan yhdistelmä tekee Welter Optics katselukiikareista iloisen kumppanin kaikille, jotka etsivät kiikareita käytettäväksi luonnossa tai metsästyksessä. Bak4-prismat ja monikerroksinen pinnoite kaikilla linsseillä lisäävät havainnointikokemusta antamalla selkeän, kirkkaan ja kontrastisen kuvan koko näkökentässä.

 

Typpipitoiset ja O-renkaat suljetut kiikarit eivät ainoastaan ​​suojaa sateelta, kastelulta ja kosteudelta vaan myös pölyltä ja lialta. sisäiset optiset komponentit ovat aina puhtaita ja käyttövalmiita. Helposti säädettävät okulaarit auttavat saavuttamaan oikean silmäpisteen niin, että koko näkökenttä voidaan hyödyntää myös silmälaseille

 

Mukaan tulee suojapussi, kantohihna, suojapeitteet ja mikrokuituliina

Nyt uutuutena myös huikealla hinta-laatusuhteella olevat 8x42 MC ja 10x42 MC!

Kaikilla Welter katselukiikareilla on 10 vuoden takuu.

Welter HD 10x42

Welter MC 8x42 

Welter CL 8x42

Welter HD 8x42

Welter MC 10x42

Welter CL 10x42